م.م
عنوان :

مشاوره قبل از اقدام به بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانم دکتر عزیز. من 33 سالمه و قصد بارداری دارم. در واقع میخوایم از دو یا سه ماه دیگه اقدام کنیم. قبل از عید آزمایش هورمونی، اچ آی وی ، معاینه ... انجام دادم و مشکلی نبود. ولی قبلش میخوام مکمل ویتامین مصرف کنم. از کسایی که تجربه بارداری داشتن شنیدم که آنتی اکسیدان کیوتن مصرف کردن. میخواستم بپرسم چه دوزی مناسبه برای من و همسرم برای آمادگی بارداری؟ و این که یدوفولیک و نوروبیون هم لازمه؟

قبل بارداری اگر هیچ مشکلی ندارید ،چیزی به غیر یدوفولیک لازم نیست،اونم روزانه یک عدد.
ولی اگر میخواهید چیزی که یه مکمل کامل باشه مصرف کنید میتونید مولتی ویتامین پره کانسپشن پرگناکیر را اگر پیدا کردید بخورید،که یک سری ویتامین های لازم برای باروری را دارد.
برای اقایان هم لزومی به مصرف چیزی نیست ولی برای افزایش باروری fertity Aid for menرا میتونید مصرف کنید