ا.س
عنوان :

قلب

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
با سلام و خسته نباشید
بهمن ماه سال 90 مادر عمل باز قلب انجام داد ولی بر خلاف انتظارمون بازهم مادرم نمیتونه حتی بیشتر از 7 یا نهایتش 8 متر راه رو طی کنه البته پیاده چون سریع حالش بد میشه یک سال و نیم قبل دوباره مجبور شد فنر بزنه.
ولی بازم حالش خوب نیست سن الانش 78 ساله/داروهایی که الان مصرف می کنه: nicorandil tablest 20 که روزی نصفشو استفاده میکنه و قرص نیترو گلیسیرین6/4، روزی یکی/ و قرص A/S که اینم روزی یکی با قرص آملودیپین برا فشارشه نصف صبح نصف شب.حتی بعضی وقتا تو خواب مادرم دچار یه حالتی که پشت شونه هاش میسوزه /تمام بدنش خیس عرق میشه/ دست و پاهاش بی رمق شده و رنگش زرد یا سرخ و لباش و گونه هاش می پره یا می لرزه
دقیقا همین حالتم موقع راه رفتن دچارش میشه که سریع یه گوشه میشونمش
خواهش میکنم راهنماییم کنید. با تشکر از شما

باید دوباره بررسی بشوند

اکوی جدید میزان پمپاژ قلب و شرایط دریچه ها رو بگه.

بعدش شاید داروهای بهتری باشه.

از طرفی نوعی فیزیوتراپی مخصوص این بیماران هست بنام

EECP

که در افزایش توان ایشان موثره.

متاسفانه هنوز ادرسهای من لود نشده. ولی در صورت نیاز

کلینیک کوروش

دکتر تقوی

با تشکر از دقت نظر شما دکتر محترم

میشه آدرس دقیق کلینیکتون رو لطفابرام بفرستید شما کدوم شهر رو میفرمایید؟

من از نیشابور(یکی از شهرهای استان خراسان رضوی) با شما در ارتباطم