پ.ح
عنوان :

آلرژی ورفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
باسلام پسرم 16ماهشه باوزن تولد4الان 8/600ازابتدابه پروتیین گاوی حساسیت داشت وبااگزماودفع رگه های خونی تشخیص دادن شیرخودمومیخوره ورژیم گرفتم ازاول وهنوزم رژیم هستم مدتیه که شبا خیلی خوابش بد شده ومدام بیدارمیشه وگریه وجیق هرنیم ساعت یه بار همین طورتکرارمیشه داروی رفلاکس امپرازل و نکسیوم دادم اثرنکرد الان شربت گاویسکون گرفتم نمیدونم خوبه یانه
لطفاراهنمایی کنین چکارکنم
وزنش هم اصلن مطلوب نیس
آزمایش کلی هم داده کم خون نیس وتیروییدهم نداره
ورژیم خودمم کی میتونم بازکنم

سلام آزمایشاتش رو بفرستید لطفا

تایه سالگی فقط برنج ومرغ ونون میخوردم ازیه سالگی به بعد تخم مرغو آجیل رواضافه کردم امافراورده های گاوی روفعلااصلن نمیخورم

در ضمن رژیمتون خیلی شدیده و به خودتون آسیب میرسه

اگر تشنجونداشته یک چهارم قرص باکلوفن 10 رو هم روزی دو بار بهش بدید

پس داروها شامل نکسیوم و باکلوفن بشه

و باکلوفن هم اون روش که گفتم
رژیم بدون لبنیات و حلوی شکری دلستر سوسیس کالباس نعنا سویا را ادامه بدید تا سه ماه بعد

نکسیوم میدم خیلی بیقرارترمیشه نمیشه گاویسکون بدم
واینکه هنوز راه نمیره مشکلی نداره
رژیمم اینایی که گفتین اصلن نمیخورم
دلستر وحلواشکری وخیلی چیزانمیخورم
کلامرغ برنج نان وتازگیاتخم مرغ وآجیل فقط همینارومیخورم

پس بجای نکسیوم کپسول لنزوپرازول 20 را شروع کنید و یک سوم کپسول روزی دو بار با اب سیب بهش بدید

بله باکمکی راه میره
واسه وزنگیریش چکارکنم خیلی ضعیفه
شربت گاویسکون روچطوربدم

واسه وزن گیری هم حتما باید غذا بیشتر بخوره
و وعده های بیشتر

ببخشید آقای دکتر تخم مرغ میدم بیقرارمیشه ادامه بدم یانه
ویتامین تجویزنمیکنین الان فقط آهن لیپوزوفرمیدم
باتوجه به اینکه راه نمیره باکلوفن مشکلی نیس بدم

نه اگر بی قرار میشه زرده رو بدید اگر با اونم بی قرار شد ندید البته یک هفته فاصله باشه
قطره زیتوکید روزی یک سی سی
باکلوفن کمی خواب الودگی ایجاد میکنه روی راه رفتن اثری نداره ما از شش ماهگی میدیم

🙏
ببخشید آقای دکتریه سوال دیگه داشتم پسرم هرشب موقع خواب دماغش کیپ میشه ونمیتونه خوب نفس بکشه قطره بینی میندازم کمی خوب میشه باز دوباره بعدش همونجوری میشه خواستم راهنمایی کنین چکارکنم

با توجه به حساسیتش بهش دو سی سی شربت ستیریزین صبح و شب تا دو هفته بدید . کسی سیگاری هم نداشته باشید

سیگاری نداریم فقط اسپند دودمیکنم

هر دودی برای ریه و راه های تنفسی ضرر داره
و گاهی حتی از زمان قطع کردن تا چند هفته اثرش میماند
.

🙏
سلام آقای دکترخسته نباشیدمن الان سه شبه که باکلوفن روشروع کردم وگاویسکون روکه ازقبل میدادم وهنوزم میدم تاثیری روپسرم ندیدم بازم خوابش خوب نیس
به نظرتون مشکل ازشیرمن نیس اگه بخام شیرندم چه شیری شماپیشنهادمیکنیدبااینکه رژیم کامل دارم اماخب بازشبابیخواب وروزاهم بیقراره

شیر آپتامیل پپتی جونیور امتحان کردید؟

پپتی جونیورپنج ماهگی دادم خون دفع کرد باهاش
ایزومیل هم چن روزپیش دادم شدیدابالاآورد
داروهارو چن روزبخوره اثرمیزاره

داروها را انتظار داریم در عرض یک هفته اثر کنه

اگر بهتر نشد بیارید هفته بعد ببینمش

بیمارستان مفید سه شنبه عصر یا چهارشنبه پنج شنبه صبح

پس فعلا ادامه میدم
به نظرتون شیرخودم بهتره واسش یاشیرخشک
آقای دکتر من خرم آباد زندگی میکنم حتمابایدحضوری بیام تواین شرایط کرونا اجازه نمیدن کسی ازشهرخارج بشه
خداخیرتون بده که اینقدباحوصله پاسخ میدین

صد در صد شیر مادر
نه میتونید فعلا همینجا با من در تماس باشید
یا تماس ویدئویی

این سونوش مشکلی نداره
باشه پس من تایه هفته داروهارومیدم نتیجه روهمینجابهتون میگم

نه سونو هیچ مشکلی نداره و اون غدد لنفاوی هم در یک تب ساده هم بزرگ میشه

🙏
سلام آقای دکتر داروهاروبه پسرم دادم رفلاکسش خوبه خیلی کنترل شده اماخوابش هنوز درست نشده همش بیدارمیشه شیرمیخاد سینه رومیزارم دهنش گازمیگیره درش میارم هی گریه میکنه روزام خیلی بیقراره واقعادیگه خسته شدم شبا خواب نداره روزام همش گریه نمیدونم دیگه چکارش کنم

یک چهارم باکلوفن شبا بدید
اگر به باکلوفن جواب نداده یک چهارم قرص ملاتونین شب بهش بدید

باکلوفن چن شب دادم اصلن تاثیری توخوابش نداشت یه ساعت میخابید بعدش باز بیدارمیشد وبیقراری
اللن مشکل من بیخوابی شبانه و گریه و بیقراری روزانشه
الان اس امپرازل شبی نصف کپسول و زادتین روزی دوسی سی میدم

اس امپرازول بالا هم گفتم که روزی دو بار بدید

آقای دکتر به نظرتون آندوسکوپی نیاز نداره
این گازگرفتن سینه هم دلیلش رفلاکسه؟

اگر بهتر نشد قطعا لازم داره
هر وقت خواستید به این شماره زنگ بزنید
2225*****9003
که واسش انجام بدم

یعنی بیارم تهران
تاچن وقت اگه خوب نشد آندوبدم
🙏

تا یک ماه بعد . ولی دارو را طبق چیزی که گفتم بدید

🙏