م.ص
عنوان :

نا آرامی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام .
نوزاد دختری دارم 26 روزشه.چند روزی هست که شبا از ساعت 1 به بعد خیلی ناآرامی میکنه ،خیلی به خودش میپیچه،کش و قوس زیادی میاد، امروزم چند بار تلاش به هم خورده .میخواستم بدونم چیکار کنم خیلی اذیت میکنه.

سلام
من برای اینکار دیدمش تا حالا؟داروی خاصی میخوره؟فقط شیر مادریه؟

نه فقط یکدفعه برای زردیش وقتی 4 روزش بود اومدیم پیشتون .فقط ویتامین a-d میخوره یکبار دیگم همینجا ازتون پرسیدم که خیلی جیش نمیکنه گفتید آبجوشه بش بدید.بله فقط شیر مادر میخوره
🙏
و خیلی سخت آروغ میزنه

این کولیکه تا 3-4ماهگی گاها ادامه دارد.
لبنیات حبوبات کاهو کلم بادمجان نخوریید خودتون وکلا تجربه غذایی داشته باشین
1-قطره دایمتیکون :ظهر وشب 10-15 قطره بدین
2-قطره پدی لاکت :هر عصر 5قطره بدین
3-شربت بیو میکسچر :موقع بی قراری یه قاشق چایخوری بدین
4-پر حجم وپر خوری نکنه یا حین گریه اگر شیر بخوره ول کن مدام ؛باعث استفراغ میشه
5-بعد از شیر چند دقیقه صبر کن بعد اروغشا بگیر بلفاصله نباشه این کمک میکنه اروغشا راحتتر بزنه

آقای دکتر بخشید به جای بیو میکسچر گرایپ میکسچر داده با هم فرقی دارند؟ و توی بروشورش نوشته زیر 1 ماه توصیه نمیشود.

سلام اشکال نداره از حالا هم میشه داد چون نزدیک یک ماهه

با سلام.خسته نباشید.
8 فروردین پیام دادم براتون که دخترم 26 روزشه و هرچی شیر میخوره بالا میاره و خیلی نا ارومه .گفتید شربت بیو میکسچر و قطره پدی لاکت و دایمیتیکون مصرف کنه .از 8 فروردین تا امروز مصرف میکنه اما هنوز شبا نا آرامی میکنه و وقتی شیر میخوره اروغشو هم میزنه اما بازهم بالا میاره وقتی هم که بیداره همش باید شیر بخوره.
میخواستم بدونم باید چیکار کنیم

سلام این نا ارامیها تا 3-4ماه کم وبیش ادامه دارد
بجای دایمتیکون میتونید قطره (کولیک اید )صبح ظهر وشب 10-15قطره بدین
برا استفراغ هاش هم پر حجم نخوره هر سری شیر میخوره.بعد شیر تکونش ندید زیاد
اگر با این اوصاف باز استفراغ ادامه پیدا کرد داروی رانیتیدین هر 12 ساعت یک سی سی بهش بدین ولی تا حدود 10 روز 15 روز آینده دست نگه دارید
اگه گریه هاش ادامه پیدا کرد و باز با داروهایی که بهش داد این گریه ها زیاده شربت گریپ میکسچر خارجی به اسم نرس ها روی براش بگیرید و جایگزین این بیومیک سری که الان دارین بهش میدین بکنید

🙏
سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
نوزاد دختره 37 روزه ای دارم،قبلا گفتید کولیک داره دارو میخوره و به خاطر اینکه زیاد بالا نیاره پستونک بهش میدیم .ایرادی نداره؟
و اینکه کتف و زانوی راستش تو بقل کردن صدا میده به خاطر چیه؟

سلام
قانونا پستانک نباید داده بشه ولی اگه عادتش دادین تا زیر ده ماهگی بهتره قطع بشه برا دندون در اوردنش .البته گاها باعث میشه کمتر شیر بخوره چون حس مکیدنش با اون اغنا میشه
صدا دادن کتف وزانوش ام اشکال نداره

🙏