م.ش
عنوان :

وعده های غذایی

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
سلام خانم دکتر مقصودی. روزتون بخیر. مرد 21ساله با وزن 70 و قد 170 هستم. می خواستم بدونم که تعداد میان وعده میان وعده های اصلیم چند تا باشه و در هر کدوم معمولا چه مواد غذایی رو تا چه حد می تونم مصرف کنم؟

سلام. خیلی ممنون. به همچنین.
سال نو شما مبارک.
جناب شهیدی برای حفظ وزن، بهترین حالت داشتن
- سه وعده اصلی غذایی، سه تا چهار میان وعده در برنامه غذایی روزانه اتونه.

- میان وعده و میزانش به عوامل زیادی بستگی داره و در رژیم غذایی اختصاصی شما بایستی محاسبه و تعیین بشه.

- انواع اقلام از قبیل انواع میوه، هویج، کاهو، خیار، اجیل و مغزیجات، بیسکویت، دمنوش، چای، قهوه، خرما، شیر و ..
قابل استفاده است

🙏