ع.ب
عنوان :

ایا کرونا علایم گوارشی دارد؟

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام جناب دکتر،خسته نباشید
من هفته اخر اسفند دچار اسهال و دل پیچه شدید و درد معده شدم که پشتم هم درد میگرفت و کم اشتها. به دکتر داخلی مراجعه کردم،قرص افلوکساسین 200 رو هر 12 ساعت یک عدد مصرف کردم و پس از 4 روز خوب شدم و قطع کردم
حالا یک هفته ای هست که دوباره همون علایم رو دارم و هنوز هم اسهال و دلپیچه دارم و ضعف و سرگیجه،وقتی هم غذا میخورم دچار تنگی نفس میشم و همیشه سر دلم درد میکنه و بی حالم
ایا کرونا علایم گوارشی هم دارد؟
تب و سرفه و گلو درد نداشتم و ندارم

سلام بله ممکن هست
اگه علایم اذیتتون میکنه یک ازمایش CBC ESR. CRP. AST. ALT. انجام بدین