پ.ش
عنوان :

برجستگی سر

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان
سلام آقای دکتر نوزاد سه ماه بیست روزه دارم سمت راست بالای گوش یه قسمت برجستگی داره از اوایل تولد هم بوده خواستم ببینید علت چیه امکان هست فقط استخوان جمجمه باشه و چیزی نباشه عکس براتون فرستادم
سمت راست با چپ مقایسه کنید سمت راست یه مقدار برجسته تر هست

سلام با معاینه میشه اظهار نظر قطعی کرد.ولی با توجه به عکس که به نظر میرسه همون برجستگی طبیعیه استخوان باشه

آقای دکتر برای معاینه دکتر اطفال دیدند ولی فقط دست گذاشتند عکس یا سی تی نگرفتم گفتند استخوان جمجمه هست و امکان داره موقع زایمان اینطور باشه و مشکلی نداره طبیعی هست ولی خواستم نظر شما که متخصص مغز و اعصاب هستید بدونم
آقای دکتر بچمو برای معاینه دکتر کلانتر معتمد بردم نمیدونم شناخت دارید از ایشون یا نه کافی هست یا باید متخصص مغز اعصاب ببینه

اگر دیدند و در لمس استخوانی بوده که کار خاص دیگه ای نمیخواد

بله فقط دست گذاشتند وگفتند استخوان هست چیزی نیست از نظر شما همون معاینه که دست گذاشتند کافی هست نیاز به اقدام دیگه نیست؟آقای دکتر نظر شما با توجه به عکس که فرستادم براتون چیه؟

به نظرم برجستگی استخوانی هست.از مدت زمانی که متوجهش شدید بزرگتر شده یا تغییری نکرده؟

این عکس مال یک ماه نیم هست که من دیدم راستش متوجه نمیشم که بزرگ شده یا کوچک ولی فکر میکنم تغییر نکرده
اگه میشه شما هم مقایسه کنید با عکس جدید

با توجه به عکس جدید به نظرم تغییری نکرده

خوب الان باید چکار کنم این همون استخوان جمجمه هست نیاز به کاری نداره نظر شما چیه،؟
ببخشید آقای دکتر جواب این سوالمو هم بدید ممنونم میشم مزاحمتون نمیشم دیگه فقط میخوام بدونم این حالت که تغییری نکرده طبیعی هست؟

همون استخوان جمجمه است و نیاز به کار خاصی نداره