ف.ر
عنوان :

افزایش وزن

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
باعرض سلام وخسته نباشید.برای چاق شدن درحد10 کیلو، شما چه قرص یا پودر، یاچه غذاهایی پیشنهاد میکنید.که تضمینی باشه وبرگشت نداشته باشه باتشکر

سلام خانم رضایی . ممنون. به همچنین.
- بسته به ازمایشات ، علائم بالینی، سن، جنس، فعالیت بدنی، سوابق پزشکی، اشتها، وضع گوارشی، وضعیت روحی، خواب و ... نسخه و برنامه غذایی که برای افزایش وزن افراد تنظیم میکنم، متفاوته.
- چندین برگه رژیم غذایی، دریافتهای روزانه، نسخه قرص و مکمل ها، پودر و ... مطلب میشه، که در اینجا و بدون اطلاعات پایه اصلی قابل تجویز نیست.
- دستگاهی جهت سنجش کمبودها و اختلالات اندامها و قسمتهای مختلف بدن، ریزمغذی ها اعم از ویتامین ها و... نیز هست که در صورت تمایل جهت مشخص شدن مواردی که باید اصلاح شود، برای ارزیابی 252 فاکتور بدن میتونیم استفاده کنیم تا تضمینی برای حل ریشه ای کمبود وزن باشه

- درصورت تمایل با شماره پشتیبانی 24 ساعته مطب، حتی در ایام تعطیل میتونید در ارتباط باشید، در قالب واتس اپ برای بررسی جامع، نسخه تکمیلی و رژیم غذایی غیرحضوری و به صورت آنلاین در دسترسه.
سلامت باشید