م.ا
عنوان :

اگزما کودک

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
پسر 10 ماهه من چند وقته که دچار اگزما شده، از حدود 3 ماهگی شروع شد و به تدریج وسیع تر شده، چند جا روی دو پا درگیر شده، روی بازو هم یه جا زده که خفیف تره، خارش هم داره. چند بار دکتر بردم فقط پماد هیدروکورتیزون دادن که اونم خیلی تاثیر نداشت، یه دکتر نئوتادین (روزی 1 سی سی) و یه پماد دست ساز داد، که با کم کردن نئوتادین و عوامل دیگه ای که ازشون سر در نمیارم بعضی وقتا دوباره شدت پیدا میکنه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام
این گونه آلرژی ها معمولا حساسیت به شیر و ترکیبات لبنی و گندم و مغزها است
کرم اوره 10 درصد و مگاکورت را میتوانید روزی دوبار بزنید
شربت زادیتن یا نیوتادین منعی ندارد
بهتر است تست آلرژی انجام دهید و درصورت تایید حساسیت غذایی رژیم مادر و کودک رعایت شود