ا.د
عنوان :

مکمل برای کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام شنلی 6 سالشه. به نظرتون مکمل چی بهش بدیم که مناسب این دوران هم باشه؟

سلام.. شربت سانوستول اهندار خوبه

ببخشید آقای دکتر فروگلوبین ب12 داریم که 7 ماه پیش خریداری شده و در یخچال نگهداری شده و باز هم نشده از اون هم میتونیم استفاده کنیم؟
🙏
ببخشید آقای دکتر سانوستول آهندار پیدا نمیشه. زینک دار و ساده دارن.

اشکال ندارد... هرروز یک قاشق بخورد

اگر ممکن بود شربت ایموناک یا ایمونز هم بگیرید هر روز یک قاشق از آن هم بدهید

🙏
ببخشید آقای دکتر باجناقم برای ساعت 6 امروز وقت ویزیت ویدیویی گرفتن منتظر شما هستن.
🙏
آقای دکتر شرمنده آیدی واتساپ شما (تکتاری) پیدا نمیشه اگه ممکنه یک پیام خالی با واتشاپ برای این شماره *****093521 بفرستید تا باشما تماس بگیرن.
🙏