م.ا
عنوان :

بی قراری و نا ارامی نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام و خسته نباشید
دخترم 33 روزشه و تغذیه ش از شیر مادر و دو وعده شیر خشک بیومیل AR هستش
از شب گذشته موقع خواب بی قرار شده (خوابش عمیق نیست) و هر ده دقیقه با کش و قوس بدنش از خواب بیدار میشه و شروع به گریه کردن میکنه و مدام دوست داره زیر سینه مادر باشه
ضمنا قطره های کریپ میکسچر، اد خوراکی ( ادکین)، دایمتیکن و بی بی کر استفاده میکنه
در صورت امکان راهنمایی کنید تا بهبودش زودتر انجام بشه

سلام
ماساژ شکم
قطره ایزی کول همراه شیر مادر روزی 5 بار 5 قطره
شیر خشک کامفورت
استفاده از مخلوط نبات سفید و افشره نعناع 5 قطره داخل شیر خشک

انجام تست حساسیت به لاکتوز شیر مادر در صورت تداوم یا تشدید علائم