M.R
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر.وقتتون بخیر.یه ماه پیش واسه جوشام قرص انتری داکس وژل دیفرین تجویز کردین.یه ماهه دارم قرص رو مصرف میکنم اما جوشام بیشتر شده و الان هم از اون قرص هم پیدا نمیشه.ژل دیفرین هم اصلا توبازارموجود نیست.چیکار کنم؟دلیلش چیه این همه جوش؟

سلام
روز خوش
دخترم بدنت هم جوش میزنه؟
قبل پریود جوشهات زیاد میشه؟

بله یه چندهفته ای هست که پشتم جوش زده.وقبل پریود درحد دوسه تا دونه جوش میزنم فقط
فقط هم زیر گونه و روی چونه هام جوش میزنه
بله مجردم27ساله

دخترم کپسول isotretinoin بگیر و در هفته دو روز بخور.شنبه و سه شنبه
محلول کلیندامایسین هم روزی دوبار بزن

مشکل داخلی ندارم بنظرتون؟
مثلاتخمدان پلی کیستیک یا کبدچرب؟چون الان آزمایش هم انجام نمیدن بخاطر کرونا.
آقای دکتر اگه ممکنه یه رژیم غذایی هم بهم بدین واسه جوشام.

نه نگران نباش فعلا همین کارها رو بکن کافیه
غذا هم هرچی خواستی بخور فقط غذاهای چرب و شیرینی زیاد نخور

🙏
آقای دکتر این قرصه؟پارسال یه دکترواسم تجویزکرد بود ولی هنوزاستفاده نکردم.
باعوارضش چیکارکنم آقای دکتر؟بیشتر از ریزش موهام میترسم واینکه روزای اول باز جوشام بیشترمیشه؟
توروخداببخشید انقدر سوال می پرسم.

دخترم هفت های دوتاش ضرری نداره ریزش مو هم میده نگران نباش

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر.حدود20روزپیش واسم راکوتان هفته ای دوتاتجویز کردین یه ماهه دارم میخورم جوشام بیشتر شده ولی چربی صورتم ازبین رفته وهرجوشی هم میزنم زودخشک میشه.میخواستم بدونم من الان20 تا دیگه قرص دارم بخورم این قرصاتموم شه بازم بایدبخورم؟ازکجاتهیه کنم اصلاپیدانمیشه.

بله اوایلش ممکنه جوش رو بدتر بکنه ادامه بده
اگر خود راکوتان نبود و شرکت های دیگر هم بود اشکالی نداره

پس حالا حالا ها باید بخورم.تاچندوقت آقای دکتر؟آزمایش کبد چی؟لازمه؟

تا چندین ماه
آزمایش هم هر چند ماه یکبار