ا.ن
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید مزاحمتون شدم .دختر من 65 روزشه نمیدونم با این وضع کرونا واکسن دو ماهگیش رو چیکار کنم چون اصلا نمیشه بیرون رفت، میخواستم بدونم نمیشه واکسن رو بعدا زد، ایرادی نداره؟؟ و چک کردن قد و وزن و اندازه ی دور سر رو چه کار کنم ؟ویه سوال دیگه داشتم به خاطر رفلاکسش داروهای امپرازول و شربت بایو لاکت و شربت سگا گریپ وشربت موتیلیوم و به خاطر یبوستش شربت لاکتولوز ، و شیرخشک بیومیل AR مصرف میکنه ، میخواستم بدونم از این داروها دارویی نیست که حذفش کنم ، و یه سولل دیگه نمیشه به خاطر یبوستش به جای شربت لاکتو لوز روغن زیتون داخل شیر خشک بریزم وبهش بدم، البته روغن زیتون اصل، ویه سوال دیگه کدوم یکی از داروهایی که مصرف میکنه میشه باشیر خشک یا شیر خودم میشه ترکیب کنم تا راحت مصرف کنه ، ویه سوال دیگه الان چند روزه که خیلی زود گرسنه ش میشه ، میخواستم بدونم طبیعیه یا باید چیز دیگه ای هم بهش بدم؟؟

سلام روغن زیتون مجاز است و سایر داروها به جز لاکتولوز را ادامه دهید تمام داروها را میتوانید با کنی شیر بااب قند مخلوط کنید و بدهید واکسن را بزنید چون واکسن اصلی است ولی بعد از تزریق تا 5 روز با کسی تماس نداشته باشد