ر.ق
عنوان :

التهاب پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام و عرض ادب و تبریک سال نو .آقای دکت من 7 ماه پیش به شما پیام دادم که گفتین تست دمودکس بدم و مثبت بود باتراکم بالا که با آنجکس 25 درصد و شامپو انجکس ایز شروع درمان کردم همچنین درماتیت سبوره شدید هم بنا بر توصیف وضعیتم تشخیص دادیدکه شامپو نووفن و مخلوط لوسیون بتا متازون و کوتریموکسازول برای موها .و پماد درم ای و درم فیکس برای صورت تجویز کردید حدود 5 ماه با این نسخه پیش رفتم اما متاسفانه تغیر زیادی نکرد پوستم دوباره بهتون پیام دادم گفتیم ممکنه به چیز خاص هز ترکیبات داروها حساسم چون پوستم باز بشدت ملتهب بود .و گفتین که برم خدمت دکتر اکبری نمونه برداری کنن دیماه ز زدم گفتن وقت ندارن تا بعد از سال نو.الان متاسفانه وضعیت النهاب صورتم خیلی بیشتر شده و خیلی اذیتم مرتب صورتم پوسته میشه قرمز و حرارت داره بعضی جاهاش گل گلی قرمز میشه اخرین دستورتون پماد کلوتریمازول و 10 عدد فلوکونازول بود.تازگیا متوجه شدم یهفته مونده به قاعدگیم مشکلات پوست و موم و التهاب و خارش سر و صورتم دوبرابر میشه اقای دکتر واقعا عاجزم چند بار تا الان پیام دادم .کانادا تشریف داشتین تصویری تماس گرفتم کاش میشد من شمارو یبار میدیدم بلکه تشخیص قطعی میدادین الان بخدا قسم جایی رسیدم اصلا روم نمیشه به کسی نگاه کنم بسکه التهاب و قرمزی و لک و پوستریزی داره بخصوص الان که نزدیک تایم قاعدگیم هست.من 36 سالم بیماری خاصی ندارم و داروهم مصرف نمیکنم فقط در بارداریم دیابت گرفتم که بعد خوب شدم الان دقیقا باز مشکلم خارش سر و صورت التهاب و گرمی و قرمزی و سوزش و پوستریزی هست که بیشتر کناره بینی و چانه است اما داروهای دمودکسم فاقد نتیجه بودن 5 ماه استفاده کردم بی وقفه .توروخدا یه راه ملاقات از نزدیک برای بعد از کرونا بمن بدید از نزدیک ببینید قطعا سریع ممکنه به نتیجه برسم الان 7 ماه هم پیام هم تماس تصویری گرفتم .بخدا روم نمیشه مستقیم بروی همسرم نگاه کنم بمن میگن ببین درمانش چیه صدمیلیون دویست میلیون فقط درمان کن پوستت من در قید هزینش نیستم فقط اینقدر دکتر رفتم و دهروهام بی نتیجه بود عاجزم .ممنون میشم اگه فعلا با این تفاسیر یه نسخه تجویز کنید و منت بزارین یه وقت ملاقات بمن بدید.با نهایت تشکر و آرزوی سلامتی

دوست عزیز و بزرگوار سلام
لطفا چنانچه شیر نمیدهید باردار نیستید و بیماری قلبی ندارید کپسول ایتراکونازول 100 میلی تا یک هفته روزی یک عدد میل بفرمایید و کرم درموفیکس و درم اید روزی یک مرتبه و از ژل شستشو صورت demodexcilin جهت شستشو صورت استفاده کنید
متاسفانه من ایران نیستم ولی اقای دکتر اکبری از هفته اینده کلینیک هستن تماس بگیرید و برای نمونه برداری تشریف ببرید

متاسفانه وقتی ز میزنم برا نوبت همش میگن نوبتا پره و نمیتونیم نوبت جدید بدیدم

لطفا از شنبه تماس بگیرید هستن و نوبت داده میشود