ر.ی
عنوان :

پارگی مینیکس وتاندونها

متخصص ارتوپدی
دراثرتصادف درورامین حدودپنچ ماه پیش زانوی سمت چپه من دچارشکستگی شد وب بیمارستان شهید مفتح رفتم و دکتر سجادحیدری من را عمل کرد ولی فقط شکستی زانوراتوانست عمل کند وتاندون ها ومیسنگ ماند برای عمل بعد والان بعد پنچ ماه مراجعه شما را معرفی کردن برای عمل من الان شهرستان لرستان هستم توراخدا به من بگین من باید چیکارکنم کمکم کنین ک زودتر عمل بشم کرونا هم باعث شد ک دیر خدمت برسم بگین من باید چیکارکنم بهم نوبت بدین ک خدمتتون برسم.

سلام برشما.عکس رادیولوژی خودتون برام بفرستید.

فعلابه فیزیوتراپی بپردازیدوزانوروتاحدامکان خم وراست کنیدپس ازپایان کرونابانامه دکترحیدری به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کنید.

حدود 40 جلسه فیزیوتراپی رفتم والان زانوم حدود70 درجه خم میشه ورزش در منزل هم دارم ، ولی یک تکه از استخوان زانوم جلوی خم شدن بیشتر رو میگیره، حالا با این تفاسیر اگر بین عمل اول و دومم وقفه ایجاد بشه، برای زانوم مشکلی ایجاد نمیشه؟؟
نگرانم به این دلیل که شنیدم پارگی تاندون سریعا باید عمل شود ، خواهش میکنم کمکم کنید ، واقعا دارم از لحاظ روحی و جسمی اذیت میشم.

فعلاکه تواین شرایط نمیشه کاری کرد.نه نگران نباشید

🙏