ز.ب
عنوان :

سینوزیت مزمن و گرفتگی بینی

متخصص گوش، حلق و بینی
درد بالای ابروها .درد پشت چشم تاری دید و گاهی دوبینی. سر درد هام به پشت سر کشیده میشه. گرفتگی بینیم اینجوریه که همیشه یکی از سوراخ های بینیم گرفته اگرم باز بشه اون یکی بسته میشه گاهی هم هر دوتاش کیپ میشه.اما آبریزش بینی ندارم . گوشم درد میگیره .ترشحات غلیط پشت حلقم دارم. وقتی پشت ابرو هام درد میگیره فورا چشممام خمار میشه انگار خوابم میگیره و تار میبینم انگار گیج میشم و بعد از چهل و پنج دقیقه اینا برطرف میشه. تب ندارم.گاهی وقتا یه طرف سرم درد میگیره گیج میشم. دارم برای سینوزیتم آزترومایسین مصرف میکنم. برای گرفتگی بینیم چی کار کنم دکتر ؟؟؟؟؟؟؟با تشکر از پاسخگویی شما

سلام . اسپری بینی فلوتیکازون هر 12ساعت دو پاف هر بینی و سرم شستشو رو هر 8ساعت استفاده بکنید. قرص سیتریزین شبی یک عدد مصرف کنید .در صورت عدم بهبود نیازمند سی تی اسکن سینوس هستید و همچنین جهت تاری دید باید توسط چشم پزشک معاینه بشید چون در سینوزیت علایم چشمی نادر است

چشمم ضعیفه یکم عینک استفاده میکنم
دکتر میگن فلوتیکازون سیستم ایمنی بدم ظعیف میکنه درسته آیا ؟
ستیریزین چن میل ؟؟؟
سیتریزین با ایندرال و کوئتیاپین تداخل دارویی نداره ؟؟؟
قرص کوئتیاپین مصرف میکنم با سیتریزین تداخل دارویی ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟

اسپری استنشاقی جذب سیستمیک نداره اما اگر بیماری زمینه ای دارید بهتره مصرف نشه. سیتریزین 10میلی گرم

من فقط بیماری سندرم روده تحریک پذیر دارم که باعث رفلاکس معدم میشد دارم بخاطرش دارو معده مصرف میکنم و افسردگی دارم که بخاطرش کوئتیاپین مصرف میکنم. میتونم داروهایی که گفتید رو مصرف کنم ؟؟؟؟؟
🙏
آزترومایسین رو قطع کنم ؟
🙏