م.ی
عنوان :

غذای کمکی

متخصص بیماری های کودکان
سلام روز بخیر، دختر من بیمار شماست و الان چهار ماهو ده روزشه، وزنش 7.3kgو قدش 66cm، علایمی شامل: (آبریزش از دهان و خوردن انگشتان دست بطوریکه همه چیز را داخل دهانش قرار میده حتی دوس داره دستای مارو هم داخل دهانش قرار بده و به لثش فشار بده) داره، فرموده بودید تمایل به غذا خوردن داره و شربت رانیتیدین و زادیتن بهش بدیم، میخواستم بدونم الان باید غذای کمکی رو شروع کنیم؟ زود نیست؟ چه چیزی رو بعنوان غذای کمکی بهش بدیم؟
دخترم فقط شیر مادر میخوره

سلام
اگر از گرفتن سینه در روز امتناع میکند میتوانید غذای کمکی را شروع کنید
غیر از لعاب برنج و شیر گاو سایر غذاهای زیر یکسال را میتوانید بدهید و اگر کودک عدم تحمل لاکتوز,دارد جذب ه بادام را هم تا ماه 8 به تاخیر بیندازید