م.ج
عنوان :

عفونت ریه

فوق تخصص ریه
سلام وقت به خیر دکتر جان
همسرم 27 سالش هست و 5 ماهه بارداره
تقریبا یک ماهی سرفه داشت تا اینکه 29 اسفند با تنگی نفس همراه شد
مجبور شدم ببرمش بیمارستان بعد از ct گفتند کرونا داره و ریه هاش درگیر شده ارجاع دادند مسیح دانشوری اما تریاژ و اورژانس مسیح گفتند که اکسیژن خون و وضعیت عمومیش خوبه و تب هم نداره
فقط آستامینوفن وشربت دیفن هیدرامین براش تجویز کردند گفتند ببر خونه و ازش نگهداری کن الان مقداری سرفه هاش کمتر شده و تنگی نفس نداره و یه آزمایش هم دادند آزمایش خون که گفتند تب نداره دکتر بیمارستان گفت احتمالآ خوب شدند اما گفتند با متخصص عفونی حتما مشورت کنم من هم آوردم خونه و دارم نگهداری میکنم ولی خیلی نگران اینم که خدایی نکرده عفونت ریه هاش بدون علامت بیشتر بشه یا اصلا این واقعا کرونا هست یا نه؟چون اگر بود من هم باید میگرفتم البته 15 روز پیش لرز و درد عضلانی شدید و ضعف و سر گیجه داشتم خوب شدم تا اینکه پنجم شب تنگی نفس داشتم و اسهال رفتم سی تی گرفتم خدا رو شکر سی تی خودم سالم بود اصلا هم سرفه نداشتم شاید کمی سرفه ی معمولی احتمالش هست من گرفته باشم و خوب شده باشم؟
دکتر با عرض پوزش میدونم بسیار شما هم مشغول هستید و سرتون شلوغه
اما خواهش می کنم خواهش میکنم جواب بدید خدا میدونه چند شبانه روزه اصلا خواب ندارم خیلی نگرانه همسرم هستم متشرکم
همسرم چند روزیه تب نداره تبش روی 36/7 تا 37 هست و اکسیژن خونش هم 99 بوده تا پنجم که بردمش برای آزمایش
عاجزانه میخوام که کمکم کنید
به خاطر شرایط همسرم و استرس بیش از اندازه ی خودم نمیخوام ببرمش بیمارستانها رو بگردم اکثر جا ها هم اصلا متخصص عفونی نیست
دکتر انشالله اگر خوب شده باشه با کمتر شدن علائم رو به بهبودی باشه عفونت ریه ها از بین میره یا به چه شکله؟تقریبا 25 درصد ریه ها درگیر شده.20 درصد ریه چپ و 5 درصد ریه راست (البته از روی سی تی از خودم میگم )دکتر خواهش میکنم جواب بدید
انشالله همیشه سالم و موفق باشید و هر چی از خدا میخواهید بهتون بده به امید روزی که همه ی مردم دنیا سلامت باشند و این ویروس نابود
دکتر بعد از بهبودی عفونت ریه ها از بین میره؟
برای بهبودی سرفه ها چیکار کنم؟

اگر شیر علایم بهتر شونده ست فقط استراحت در منزل توصیه میشه

در مورد خودتون هم به همین ترتیب

سلام وقت به خیر دکتر جان همسرم از 29 تا الان سرفه ها کمتر شده و تنگی نفس نداره
این حالت یعنی رو به بهبودیه؟
با بهتر شدن حالش و تموم شدن این دوره ی بیماری عفونت ریه ها برطرف میشه یا به چه شکله؟

انشالله به طور کامل برطرف میشه
در صورت علامتدار بودن نیاز به بررسی مجدد خواهد شد

اگر علایم رو به بهبود هست امیدواریم کاملا برطرف شه

هنوز سرفه میکنه ولی خدا رو شکر خیلی کمه اگر خدایی نکرده تنگی نفس پیدا کرد چیکار باید کنم؟

برای بررسی بیشتر مراجعه لازم هست اگر تنگی نفس بیشتر شد