p.b
عنوان :

عقب افتادن پریود

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانوم دکتر، وقت بخیر ، من پریودم 10 روزه ک عقب افتاده مجردم هستم ماه پیش هم برام اتفاق افتاد ، سونوگرافی ک رفته بودم دچار تنبلی تخمدان بودم که با دارو خوب شدم و چندماه اوکی بود پریودم تا اینکه این دوماه اخیر بازم 10 روز عقب افتاده . خیلی ممنون میشم کمکم کنید .

سلام
معمولا تنبلی تخمدان خوب نمیشود،شما باید اگاهی از پریودتان و علایمتان داشته باشید،گاه بدنیا اوردن فرزند یا کاهش وزن به منظم شدن پریود کمک میکند،ولی معمولا باید انتظار داشته باشید تا آخر عمر اینجور باشید،برای اینکه دچار عارضه نشوید مجبورید به زور درمان هم که شده ،حداقل سالی 8 بار پریود منظم داشته باشید،برای مطالعه بیشتر به سایتم با موضوع سندروم تخمدان پلی کیستیک مراجعه کنید ،توضیحات تکمیلی انجا هست.
برای ایندفعه عقب افتادنتان میتوانید ده عدد قرض مدروکسی پروژسترون 5 بگیرید روزی دوبار تا پنج روز مصرف کنید طی دوهفته پریود میشوید.
www.drnedakazemi.com

🙏