م.گ
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر . عذرخواهی میکنم مزاحم شدم . پسر ما در 35 هفته و سه روز بدنیا اوند و و الان چهارماه و بیست روزشه با وزن 2600 بدنیا اومد و الان 6*****900 . زردیش 45 روزگی خوب شد اما آزمایش تیروئید بهداشتش خوب بود . از همان روزهای اول بیقراری و گریه داشت تا الان حتی یک روز و حتی برای چند ساعت هم ساکت نبوده در روز که اصلا نمیخوابه ولی شب بهتر میخوابه ولی چند بار بیدار میشه و مجدد بعداز شیرخوردن میخوابه . اینجا شهرستان چندتا دکتر بردیمش گفتن رفلاکس داره درصورتی که اصلا بالا نمیاره اما بعضی اوقات انگار چیزی میاد توی دهانش و قورت میده و گاهی اوقات خودش رو کمانی میکنه و پاش سرد میشه و کف دستش عرق میکنه و موقع شیرخوردن هم عرق میکنه و همیشه شیرمیخواد هم شیر مادر هم شیرخشک البته گاهی اوقات از گریه زیاد و جیغ کشیدن شیرمادر رو نمیخوره اما شیشه رو میگیره . تا الان بهش قرص ازونیوم ، نکسیوم ، پدی لاکت ، شربت آنتی رفلاکس بی (آلواورا) دادیم اما اصلا تاثیری روی گریه ها و بیقراری هاش نداشته . شدید هم نفخ داره و خیلی زور میزینه که دفع نفخ داشته باشه اما نمیتونه البته بهش کولیف میدیم اما اونم تاثیر نداشت . یکبارم بردیمش متخصص مغز و اعصاب که برعکس همون موقع یه لحظه بالا رو نگاه کرد ایشون هم براش نوار مغز نوشت که پزشکای اینجا گفتن که نیازی نبود چون اصلا علائم تشنج نداره و داروهایی که قبل از نوار مغز میدن خودشون مضر هستن که ما هم انجام ندادیم . چرا قرص ها جواب نداده البته مادر هم خیلی رعایت میکنه لبنیات گاوی و حبوبات نمیخوره . خواستم کمکمون کنید چون واقعا داریم افسردگی میگیریم . شرمنده آقای دکتر طولانی شد
نرمی حنجره هم داره آقای دکتر اوایل موقع شیرخوردن خیلی صدا داشت اما الان بهتر شده .
بینی و چشم هاش رو هم میماله . باز هم تشکر

سلام این علائم مربوط به آلرژی به لاکتوز شیر مادر است
انجام تست مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و چربی مدفوع و قندهای احیا کننده باید انجام شود
درصورت حساسیت شدید یا باید شیردهی از سینه قطع شود و کودک فقط شیر خشک های بدون لاکتوز مانند ایزومیل و... مصرف کند و یا در صورت ادامه شیردهی باید تحت درمان برای اسپاسم معده و آنزیم های لاکتاز قرار گیرد