ع.م
عنوان :

تنبلی تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام
من پریودهام نامنظم بود که سه سال پیش با ازمایش و سونو دکتر تشخیص تنبلی تخمدان داد اولش فقط ویتامین ای برام نوشت ولی اثر که نکرد دوفاستون برام نوشت . هروقت دوفاستون میخوردم خوب بود حتما به موقع پریود میشدم ولی چهار ماه پیش قبل اینکه قرص و تموم کنم زودتر یعنی تقریبا روز 22 پریود شدم . رفتم باز ازمایش و سونو دادم . تو ازمایش جز کم خونی مشکل دیگه ای نداشتم سونو هم که فقط گفته بود تخمدان ها pco اند .الان حدود سه ماه پریود نشدم . باید داروی دیگه ای مصرف کنم یا همینجوری بزارم چند ماه یه بار پریود بشم ؟؟؟مشکلی پیش نمیاد؟

سایتم را بخوانید بعد سوالی بود بپرسید،فعلا این دفعه با مدروکسی پروژسترون پریود شوید،البته ممکنه چون سه ماهه پریود نشدید خونریزی زیادی داشته باشید،که مفنامیک اسید هر هشت ساعت همراه غذا به کم شدن خونریزی کمک میکنه

بعد از اینکه با مدروکسی پروژسترون پریود شدم برای منظمی دوره های بعد چیکار کنم ؟

انواع داروهای جلوگیری از بارداری،پیشنهاد من به شما اگر مشکلی با ترکیبات جلوگیری از بارداری ندارید و سابقه بیماری خاص یا سابقه لخته شدن زود هنگام خون در خود و خانواده ندارید،سیپروترون کامپاند است که موی زاید و اکنه را در تنبلی تخمدان کم میکند ،هر سیکل از روز پنجم عادت تا 21 روز بخورید،سه ،چهار دوره ادامه بدید ،ول کنید اگر منظم بود که هیچ ،اگه نبود دوباره شروع کنید

دو دوره روکین مصرف کردم ولی دوره سوم با اولین قرص به شدت حالم بد شد و دیگه نتونستم ادامه بدم.سیپروترون کامپاند هم مثل روکینه؟؟

تقریبا مثل اونه،ولی هر ترکیبی با هر کدوم فرق داره،باید امتحان کنید هرکدوم ساخت بهتون اونو مصرف کنید.