م.ر
عنوان :

شکم درد

متخصص زنان، زایمان و نازایی
26ساله هستم 6ساله ازدواج کردم،2سال درگیر کیست اندومتریوز ک داخل تخمدان راستم قرار داره،برای درمان باید چیکار کنم،خیلی دکتر رفتم کلی آزمایش و سونوگرافی رفتم اصلا جواب درست ندادن بهم
آزمایش ذخیره تخمک هم دادم،که جوابش خوب اومده بود عددش نسبت ب سنم خوب بود

عزیزم درمان قطعی اندومتریوز لاپاروسکوپی هست ،ولی فعلا میتونید قرصهای ال دی رو چند دوره استفاده کنید

برای بارداری به مشکل بر نمیخورم؟؟؟

ممکنه یه مقدار بیشتر از معمول طول بکشه عزیزم