م.د
عنوان :

دل درد شدید کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر و سال نو مبارک
اقای دکتر پسرم 42 روزه است و از ابتدا دلدرد دارد هر لحظه شیر میخواهد و من سعی میکنم یکساعت یکبار شیر و دیگر مواقع پستانک بخورد وگرنه گریه میکند
روزی سه تایم طوری گریه میکند در حالت غش که حتی داخل ننی تاب میدهیم بدون فایده است
-داروی کولیک ایز، پدی لاکت و کاراوی میکسچر مصرف میکند و هیچ فایده ای ندارد
-بعضی مواقع با غیض سینه یا پستانک میخورد و گریه میکند
-در روز دوبار شیرخشک آپتامیل میدهم( لطفا شیرخشکی مناسب معرفی کنید)
-شکمی نسبتا بزرگ دارد و وزنش 4،800 میباشد
-در روز بین 2 تا 5 بار مدفوع میکند
خواهش میکنم یک دارو یا راهی برای کاهش درد پسرم تجویز کنید
ممنونم

سلام
کودک به احتمال زیاد عدم تحمل با حساسیت به لاکتوز شیر مادر دارد

از شیرهای بدون لاکتوز استفاده کنید و روزی 5 بار قطره ایزی کول را همراه شیر مادر به کودک بدهید و روزی 3 بار هم 5 قطره افشره نعناع و یک تکه نبات سفید را داخل شیر خشک مخلوط کنید و شکم را ماساژ دهید
درصورت ادامه بی قراری بعد از 5 تا 7 روز باید تست حساسیت به لاکتوز شیر مادر را انجام دهید و درصورت لزوم سیر دهی از سینه را قطع کنید و یا دارو های قوی تر برای کودک استفاده کنید