م.ف
عنوان :

یبوست

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام آقای دکتر.وقتتون بخیر
دخترم 10 ماهشه.شیر مادر
از 4 ماهگی دچار یبوست شد.مدفوعش یه مقدار سفت بود زباد نه.با زور زیاد و قرمز شدن دفع میکرد.با دکترش مشورت کردم اون زمان گفت مقعدشو با روغن تحریک کنم.تا 6 ماهگی با همین روش مدفوع میکرد.6 ماهه که شد غذا کمکیشو شروع کردیم و قطره آهن.مدفوعش سفت و گلوله گلوله و خشک شد.دیگه بدون کمک نمیتونست مدفوع کنه.دکترش پودر کولولاکس رو تجویز کرد.نصف پورد رو تو اب حل میکردم تو طول روز بهش میدادم.از حالت گلوله گلوله در اومد.شبیه سوسیس و مثله تیله های به هم چسبیده شد.بردمش یه دکتر دیگه ایشون شربت اوسمولوک رو تجویز کردن.رورای فرد 2/5 سی سی.یه ذره نرم تر شد.یه روز در میون دفع داره.ولی بازم سخت و با کمک و با کلی زور
الان 10 ماهشه.اون هفته مدفوع کرد داخلش خون دیدم.اول فکردم حساسیت غذایی.خودم و دخترم رژیم رو رعایت کردیم.ولی بازم خون دیدم.حدس میزنم دهانه ی مقعدش از داخل زخم شده.و همچنین بیرون مقعدش به طرف بالا یه گوشت کوچک اورده چیزی شبیه هموروئید
خواستم از شما مشورت بگیرم.دوز داروشو بیشتر کنم؟برای زخم مقعدش چی کار کنم؟برای اون گوشت اضافه چطور؟
تو غذاهاش کره و روغن زیتون و آلو هم استفاده میکنیم ولی تاثیری نداره

سلام با توجه به شروع یبوست از سن زیر یک سال بررسی بیشتری میخواد
آزمایش مدفوع کامل رو انجام بدید
از نظر WBC RBC fat droplet

داروی کولاکس یا پیدرولاکس قطع کنید

شربت لاکتولوز یا شربت منیزیم هیدروکسبد را روزی دو بار 2 و نیم سی سی بدید

جواب ازمایش مدفوع را بفرستید . اگر خوب وزن نگرفته یا شکمش هم زیاد ورم میکنه عکس باریم انما بدون امادگی هم لازم داره

برای مقعدش پماد موضعی دیلتیاژل شبی یک بار بزنید
پوست اضافه رو الان نیاز به اقدامی نیست باید یبوستش درمان بشه

سلام آقای دکتر.آزمایش مدفوع کامل سه مرحله ای باشه یا یک مرحله ای؟
الان 6 روزه که دور شربت لاکتولوزش یعنی شربت اوسمولاک را روزی دوبار 2 و نیم سی سی کردیم.هنوز مدفوع نکرده مشکلش چیه؟

سلام آزمایش یک مرحله ای از نطر چیزایی که نوشتم و اینکه شربتش را دو برابر کنید و شیاف گلیسرین هم بزارید

سلام آقای دکتر.اینم جواب ازمایش مدفوع دخترم.شربتشو دو برابر کردم مدفوعش نرم شد ولی انگار دوست نداره زور بزنه یه ذره زور میزنه یه کم مدفوع میکنه دیگه زور نمیزنه.نمیدونم چرا؟

به همین روش و داروهایی که گفتم ادامه بدید دوهفته تا چهار هفته دیگه بیارید مفید ببینمش

ممنونم آقای دکتر.به خاطر کرونا میترسم فعلا بیرون ببرمش.میشه چند ماهه دیگه بیارمش؟و اینکه اگه میشه آدرس مطبتونو لطف کنین

پس دارو قطع نکنید
بیمارستان کودکان مفید کلینیک گوارش
سه شنبه چهار شنبه و پنج شنبه

🙏
آقای دکتر یه سوال دیگه فراموش کردم بپرسم میتونم بهش ترنجبین بدم؟

سلام اطلاعی در مورد ترنجبین ندارم