م.ن
عنوان :

فوم

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام،فوم شستشو نوکس وایت برا پوستی ک مستعد جوش مناسبه؟جوش زیرپوستی دارم
واینکه آ اچ آ استادرم برا جوش زیرپوستی شفاف شدن خوبه؟

سلام عزیزم. وقت بخیر.
ببینید همیشه گفتم محصولاتی که all skin types هستن به پوست های چربی که مستعد آکنه هستن توصیه نمیشه. نه که بد باشن ها، ولی افرادی که مستعد جوش هستن باید از شویتده های مخصوص پوست چرب استفاده کنن نه محصولات all skin type.

آ اچ آ در واقع لایه بردار سطحی و خیلی ملایمه و ممکنه در ابتدای مصرف حوش هاتون بریزه بیرون چون میخواد از درون چربی ها رو تخلیه کنه، ولی
به مرور استفاده هم به از بین رفتن جوش های زیر پوستیتون کمک میکنه هم به شفاف شدن پوستتون

اهان ممنونم،آ اچ آ استادرم گرفتم میترسم جوش بزنم،امکانش هس جوش بزنم؟
ژل نوروا اکسفولیاک خوبه؟؟

همونطور که در ابتدای توضیحاتم گفتم چون در مرحله اول سبوم داره تخلیه میشه ممکنه جوش بزنید (احتمالش خیلی کنه چون ملایمه). ولی در ادامه مصرف پوست کامل پاک سازی میشه.

🙏