m.p
عنوان :

کیست تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانم دکتر من سابقه ی پارگی کییت تخمدان داشتم وتقریبا هر شش ماه یک بار هم تخمدانم کیست تولید میکنه که بزرگ میشه کیستش ولی همیشه پریودم منظمه من شش ماه پیش که کیست داشتم رفتم دکتر گفت از روز دوم پریود قرص مارولین بخورم خوردم بعدشم که سه ماه بعدش که سونو دادم کیستم رفع شده بود حالا این ماه پریودم پنج روز عقب افتاد احتمال دادم گفتم یاید کیست باشه رفتم قرص مارولین گرفتم از شب دوم خون ریزی که امشب بود خوردم به نظرتون کار درستیه ادامه بدم تا 21 روز یا قطعش کنم ؟بعد من قرص الپرازوم خوردم برای خواب به ساعو بعدش این قرص رو خوردم تداخل دارویی ندارن ؟

سلام
بله کار درستی کردید و هیچ اشکالی نداره،ادامه بدید،حتی میتونید مثل دفعه قبل سه دوره مصرف کنید،هم روش جلوگیری است و هم درمان ،تداخل دارویی با الپرازولام هم نداره

ممنونم معمولا دو دوره مصرف میکنم بعد سونو میدم د فع پیش یه مقدار سونو گرافیم رو دیر رفتم ،با تشکر
خانم دکتر نظم پریودم بهم نمی خوره این قرص رو مصرف کنم ؟الان ماه بعد همین مو قع پریود میشم درسته ؟