ر.ف
عنوان :

شیر خشک بعد از شش ماه

متخصص بیماری های کودکان
وقت بخیر اقای دکتر پسرم 6ماهش تموم شده طبق نظر شما حساسیت به لاکتوز شیر داره و شیر خشک سیمیلاک توتال کامفورت مصرف میکنه شیر سیمیلاک 2 اصلا پیدا نکردم و هنوز سیمیلاک 1 هنوز مصرف میشه ،آیا الان که وارد ماه7 شده می تونم هر شیرخشکی بهش بدم ؟شیر فاقدلاکتوز بیومیل سوی فقط پیدا کردم که روش نوشته از بدو تولد نمیدونم برای الان که 6ماهش تموم شده مناسب هست؟ چه سریلاکی میتونم تهیه کنم ؟سریلاک ها همه باشیر هستن،لطفا یه سریلاکم معرفی کنید؟در ضمن در کنار ویتامین و پودر اسید فولیک که شما تجویز کردید، بی بی کر هم بهش میدم آیا می تونم بی بی کر به نوزادم همچنان بدم؟

سلام ادامه پروبیوتیک مانند بی بی کیر محدودیت یا ممنوعیت ندارد
از شیر خشک های,کامفورت ب ب لاک یا بدون لاکتوز نان , بیومیل یا ب ب لاک هم میتوانید استفاده کنید و نیازی نیست شیر سویا بدهید
درصورت تمایل ادانه سیمیلاک کامفورت 1 هم بلامانع خواهد بود