م.ص
عنوان :

ضد افتاب

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام،ضد افتاب داری تاچ ویشی دارای الکل دنات هست میخواستم بدونم نباید ازش استفاده کرد؟چون جزو اولین مواد تشکیل دهنده نوشته شده

سلام عزیزم. ایا پوست حساس و مستعد آکنه دارید؟

سلام مجدد،من پوستم نرمال هست و گاهی اوقات مختلط البته در حال حاظر به خاطر گوش دادن به صحبت های یک بلاگر پوستم کم اب شده متاسفانه،راستش من هر چی .گوکل کردم گفته شده بود به هیچ عنوان از محصولات دارای الکل دنات استفاده نکنید به خثوص که این مدل از ضد افتاب ویش رو که من ترکیباتش رو نگاه میکردم الکل دنات در اول ترکیبات بود،خواستم از پزشک سوال کنم و چون صفحه شمارو دنبال میکنم خوتستم نظر شمارو بدونم،ممنونم

عزیزم. معمولاً برای کسانی که پوستهای حساس و مستعد جوش دارن المل دنات توصیه نمیشه.
البته دقت کنید که ضد آفتاب درای تاچ خودش مخصوص پوست مختلط و چربه و کمپانی با علم اینکه مصرف کننده پوستش چربه اومده از الکل دنات استفاده کرده، پس حتماً این نکته رو مد نظر قرار داده.

🙏