ع.و
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
آقای دکتر سلام عیدتون مبارک امیدوارم حالتون خوب باشه آقایی هستم 35 ساله متاهل چند ماهی هست که موهام به شدت نازک شده و ریزش از وسط دارم موهام به شدت چرب میشه هفته ای به بار می شورم ارثی هم نیست چون در ارث ما موها فقط زودتر سفید میشه و ریزش نداریم برادرام همه موهاشون خوبه فقط من دارم کچل میشم . اظطراب و استرس هم ندارم .زینک خوردم و مکمل ویتامین ب کمپلکس ولی اثری ندیدم . لطفا راهنمایی بفرمایید

این ریزش موی مردانه ارثی ست
بهترین کار برای شما خوردن قرص فیناستراید و چند جلسه مزوتراپی ست

آقای دکتر چه مدت فین پشیا رو بخورم

دوماه بخورید و اگر نتیجه خوب بود تا زمانی که قصد بچه دار شدن ندارید ادامه بدید حداقل هفت هشت ماه

آقای دکتر شامپو چی بزنم من امروز موهامو می شورم فردا کف سرم از شدت چربی برق میزنه
🙏