م.ب
عنوان :

خلط خونی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکترروزبخیرپسریکی ازاقوام ما16سالشه دوروزه ناشتاوقتی خلط دهنشوخارج میکنه توخلط خون میبینه که امروزگفت بیشترشده بهش گفتن ازمایش سل بده باتوجه به شرایط الان که مطبابستس خواستیم بدونیم واقعالاعیم سله یاازچیزدیگه ای هم میتونع باشه

سلام
مربوط به التهاب و سوختگی گلو با وایتکس, سینوزیت. پولیپ بینی و مشکلات ریوی مانند سل میتواند باشد
معاینه گلو
عکس ریه
آزمایش خلط
باید انجام شود