س.ن
عنوان :

واکسن گارداسیل

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام.
من 13 بهمن اولین واکسنم رو تزریق کردم و الان برای دوره بعدیم واکسن رو پیدا نمیکنم. مشکلی هست اگه عقب بیافته مثلا یک هفته یا کلا این دوره تزریق انجام نشه؟! چون شنیدم اگر طبق تاریخ نباشه تاثیری نداره
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون

سلام،دوز دوم معمولا 1/5تا 2ماه بعد از دوز اول بهتره باشه،ولی اگر به هر علتی نتوان تزریق کرد در اولین فرصت دوز بعدی تزیدق بشه ودوز سوم چهار ماه بعد از دوز دوم

ممنونم دکتر جان
من از هلال احمر پرسیدم اونجا فقط داره ولی نسخه میخواد تو این تعطیلات هم نمیدونم کدوم دکتری هستش که نسخه کنه. به نظر شما میتونم عکس نسخه رو ببرم و از شما درخواست نوشتن نسخه رو داشته باشم؟!

کدوم شهر هستید؟اگر یزد هستید مطب من باز هست،میتونم به شما نسخه بدم،بعد از 16همه مطبها باز هست

نه من تهرانم☹️
ولی خب اینکه شما فرمودین مشکلی در تاخیر تزریق پیش نمیاد صبر میکنم تا مطب ها باز بشن