ه.ج
عنوان :

مشکل خشکی مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر
من قبلا موهای خیلی حالت پذیری داشتم ولی یک سالی میشه بعد استفاده از یه سرم نرم کننده کلا خراب شد و خشک شد الانم ریزش داره با این خشکی لاطفا بگین چیکار کنم

درود
یه عکس لطفا بفرستید از بالا

از این محصول هم استفاده میکنم یک ماهه
خودم دانشجوی ترم 2 رادیولوژی هستم استاد اگه امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدین که چرا اینجوری شده

شوره نمیده؟
تیرویید نداری؟
کف سر خشکه یا فقط ساقه موها

شوره میده ولی کم
آزمایش تروئید هم دادم تروئید ندارم
ساقه ها خشکن بیشتر

وسواس شستشو نداری؟
اعصابت راحته؟

هفته ای 3 4 بار میرم حموم
اعصابم شاید یکم اروم نشه بخاطر این خشکی چون دائما از ذهنم میگذره و ناراحتم

سر رو با شامپوی sebonorm D evidermد بشور و بعد از حمام به ساقه موها روغنsupreme فیتو بزن

به حالت سابق برمیگرده؟
یعنی درست نمیشه که بیخیال باشم؟

چرا درست نشه پسرم
خشکی مو ه ،درد لاعلاج که نیست

پس چرا میگین بیخیال شم
جان من خیلی حساسم متاسفانه رو موهام
لطفا امیدوارم کنین خخخ

بله میدونم حساسی پسرم
برای همین میگم کمی بیخیال باش
دارو هارو استفاده کن و دو ماه دیگه خبر بده که چطور شد

بی خیالی رو برای عصاب و روانم میگین؟
من دچار گنگی شدم رو کلمه بیخیالی نمیدونم واس اینه که امکان درست شدنش کمه یا برای آروم شدن عصابم
اگه پوست سرم خشک باشه هم از همین استفاده کنم؟