م.ب
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خسته نباشید
من خانم 23 ساله ای هستم تقریبا یک هفته میشه که هرروز سر درد دارم که بیشتر در ناحیه چشم و پیشانی درد میگیره و مسکن هم میخورم اثر نداره بعضی وقتا هم دردش پخش میشه نمیدونم باید چیکار کنم سرمو پایین میگیرم بدتر میشه
تقریبا چند ماه پیش یه سر دردهایی داشتم ولی به این شدت نبود ولی دکتر تشخیص سینوزیت داد که انتی بیوتیک مصرف کردم خوب شدم
ایندفعه هم یک دوره انتی بیوتیک مصرف کردم ولی اثر نکرد میشه لطفا راهنمایی کنید

سلام. سردردتون ضربان دار است؟ تهوع میدهد؟ در بستگان سردرد میگرنی دارید؟

بیشتر تیر میکشه زمانی که تیر نمیکشه انگار که گز گز میکنه تو سرم سبک میشه
نه حالت تهوع ندارم بستگان نزدیک میگرن ندارن

مدل سردردی که توضیح میدید بیشتر شبیه سردرد تنشی یا عصبیه. استرس یا ناراحتی ندارید؟

نه اصلا من سابقه سردرد هم نداشتم نمیدونم چرا یک هفتس اینجوری شدم
البته عینکی هستم ممکنه واسه شماره چشمم باشه؟چشمام درد میگیره کف سرمو پیشونیم درد میگیره

ممکنه از چشم هم باشه. قرص هورمونی که نمیخورید؟ بهرحال بجای مسکن معمولی، قرص ایندومتاسین 75 میلی بگیرید و 4-5 روز صبح و شب بخورید. اگر سردردتون خوب شد، کار بیشتری لازم نیست. اگر بهتره نشه باید بررسی بشید

🙏