س.م
عنوان :

I دندان درد شدید به عصب رسیده

دندانپزشک
ببخشید خانم دکتر نمیدانم در این شرایط کرونا چکار کنم و میترسم به مطب مراجعه منم از طرفی برای کاهش درد نمیدانم چکار کنم لطفا کمکم کنید

سلام وققتون بخیر، یه توصیف از نوع درد دندونتون بهم میگین و اینکه مربوط به کدوم دندونه؟ آیا تورم صورت یا ناحیه و خروج چرک مشاهده میکنین؟ و در صورت امکان یک عکس از دندونی که درد میکنه با گوشی بگیرید و ارسال کنید.

توصیف از درد منظورم اینه که گاهی درد میگیره یا مداوم درد میکنه؟ با سرما گرما تحریک میشه؟ دردش حالت گنگ داره یا انگار تیر میکشه ؟

خانم دکتر ببخشید درد دندونم گاهی میگیره و با سرما وگرما به شدت تحریک میشه و درد گنگی داره در ضمن تورمی هم نکرده ودندونم جاش یک دونه به آخر هست لطفا کمم کنید نمیدونم تو این شرایط کرونا چکار کنم

اگر درد براتون با مصرف مسکن قابل تحمل هست مسکن هایی مثل نوافن رو هر 6 ساعت استفاده کنید( اگر بیماری زمینه ای مثل فشار خون ندارید)، اگر بیماری زمینه ای دارید مجاز به استفاده از استامینوفن هستید فقط.

اگر درد برات قابل تحمل نیست و به عبارتی شرایطتون اورژانسیه یک سری از کلینیک های دندونپزشکی الان خدمات اورژانس ارائه میدن و میتونین مراجعه کنین ،با توجه به شرایط الان میتونن براتون برداشت پوسیدگی رو انجام بدن که دردتون قطع بشه و بعداً بعد از عادی شدن شرایط برای درمان نهایی مراجعه کنید.

سعی کنید خیلی شوک حرارتی به دندون وارد نکنید که درد بگیره مثلاً تا حد امکان غذاهای خیلی داغ یا خیلی سرد استفاده نکنین

درنهایت با توجه به شرایطی که توصیغ کردین دندون فقط درد میکنه و به عصب رسیده و چون عفونتی وجود نداره نیازی به مصرف انتی بیوتیک نیست

🙏