م.ن
عنوان :

ریفلاکس آلرژیک

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر،روزبخیر.
من دو روز پیش بابت رفلاکس آلرژیک دخترم(6ماهه) ازتون سوال پرسیدم که گفتین امیدوارم پزشک شما مصرف پروبیوتیک چندسویه و حساسیت زدایی تدریجی انجام دهد.
واقعیتش من نکسیوم و بکلوفن رو هم به توصیه ی شما به دخترم دادم که بهتر شد،امکانات پزشکی شهر ما خیلی کمه و رسیدگی زیادی نیست.
میخواستم اگه امکانش هست شما راهنمایی کنین که چه پروبیوتیکی مصرف کنه و حساسیت زدایی یعنی چی؟
قابل ذکره که یه مدت پروکید،ب ب کر و پدیلاکت مصرف میکرد که به دلیل عدم تحمل لاکتوز گفتن قطع کنم و به مدت دو هفته بدلیل بلغم مدفوع و احیانا سوجذب،رامنوفلور مصرف کنه.
درحال حاضر تغذیه دخترم منحصر به شیرخشک الکر،رامنوفلور روزانه 10قطره تا دوهفته،اسیدفولیک 1 یکی درمیان نصف تا دو ماه و فرنی آردبرنج هست که متاسفانه بعد خوردن فرنی بلافاصله بالا میاره.
آقای دکتر،مگه غذای کمکی نباید باعث کنترل رفلاکس بشه؟پس چرا دختر من بعد فرنی بیشتر بالا میاره؟غلظت فرنی نه آبکیه نه خیلی غلیظ که باعث سنگینی بشه و از طرفی طبق حجم معینی که برنامه بهداشت داده بهش میدم
درحال حاضر،صبح و شب هربار 1/4باکلوفن 10 و 1/2نکسیوم 20مصرف میکنه

سلام احتمالا به ارد لرنج یا گندم حساسیت دارد هر غذایی که تحمل نکرد فعلا فطع کنید و 30 عدد کپسول فوراور پرو بی یک روز درمیان بدهید و بعد از دو ماه اطلاع دهید

🙏