ا.م
عنوان :

تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
سلام،سال نو مبارک
1/دخترم تازه وارد 8ماه شده تا حالا بهش فرنی و سوپ دادم میخوام بدون چه غذای دیگه ای رو میتونم بهش بدم-آب چطور؟
2/دفع مدفوعش چند روز یکبار شده بیشترین زمان 6روز بوده-لازم هست بهش دارویی بدم؟
3/شما گفته بودید اگه خوب وزن نگرفت ماه هشتم شیر خشک شروع کنیم،700 گرم وزن گرفته و شده 7/700(شیر خشک لازمه و چه نوع شیر خشکی)

سلام عزیزم
از این ماه میتونی پوره شروع کنی پوره سیب زمینی و زرده تخم مرغ که با میزان کم شروع میکنی و آهسته اضافه میکنی حداکثر به اندازه یک قاشق غذاخوری پوره سیب زمینی و نصف زرده تخم مرغ در روز همراه غذاهای قبلی

در مورد دفع مدفوع
اگر دفع گاز روزانه داره و بیقراری نداره اشکالی نداره

افزایش وزن قابل قبول بوده شیر خشک اضافه نکنید اما سرلاک روزی یک تا دو بار بدین

🙏

آب یک تا دو قاشق بعد از هر بار غذای جامد می تونین بدین