ر.ی
عنوان :

زخم روی انگشت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام روز بخیر. سی و یک ساله هستم و شش ماه هست شیر میدم. چهار ماه پیش یه نقطه روی انگشت شستم انگار چیزی رفته باشه زیر پوستش موقع لمس یکمی آزرده بود. در حالی که روی پوست کاملا صاف و نرمال بود. کم کم چند نقطه ی ریز قرمز رنگ زیر سطح پوستم دیده می شد که کمی برجسته شده بود. انگار پوستم از داخل پاره شده باشه. بزرگ شدن و به هم وصل شدن و پوست روش تو چند وقت اخیر تو تماس زیاد با آب نازک شده و خون میاد. اون ناحیه ی پارگی زیر پوست الان بزرگتر شده. تو این چند روز هم وقتی به جایی برخورد میکنه خون میان و بعدش از کنارش خونابه میاد، اطرافش هم موقع لمس دردناکه. سابقه ی بیماری خاصی ندارم و در حال حاضر مکمل مولتی ویتامین، آهن و کلسیم میخورم

سلام روز شما هم بخیر ، نام این ضایعه گرانولوم پیوژنیکوم است که در حقیقت تجمع عروق در نقطه ای از پوست می باشد و کاملا بی خطر است . درمان آن دارویی نیست و می توان با کرایوتراپی(منجمد کردن) به درمان آن اقدام نمود. گاهی ممکن است هر یکماه یکبار این کار را انجام داد تا به بهبودی کامل رسید.راههای دیگر درمان شامل جراحی ، کوتر ، آر اف و لیزر پی دی ال می باشد .اما گام نخست معمولا کرایوتراپی است.

🙏
با توجه به شرایط قرنطینه و زخم، لازمه سریعتر پیگیری کنم؟ یا میتونم صبر کنم؟ مراقبت خاصی احتیاج داره تا زمان درمان؟

مراقب ضربات وارد شده باشید چون باعث خونریزی ضایعه می شود در موقع کارهایی که باعث ضربه خوردن میشوند بهتر است روی آن را یک گاز وازلینه بگذارید و ببندید. اگر خونریزی زیاد اذیت نکند درمان اورژانس نیست می توانید پس از رفع محدودیتهای فعلی اقدام به درمان کنید .

خیلی ممنونم از توجه و سرعت پاسخدهی شما
موفق باشید