ف.م
عنوان :

ماسک صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر جوون. روز جمعتون بخیر. اقای دکتر برندهای مختلفی محصولاتی به اسم ماسک صورت دارن میخواستم بدونم این ماسکها همون اسکرابه یا اینکه با اسکراب ها فرق دارن؟
آقای دکتر تفاوتشون در لایه برداریه؟ چون که اسکراب ها همشون لایه بردارن. میخواستم بدونم ماسکهای صورت هم عمل لایه برداری رو انجام میدن یا خیر؟

کرمهای اسکراب معمولا دونه های زبری دارن که به صورت فیزیکی لایه برداری میکنن

ولی ماسکها معمولا حاوی اسید میوه ،ویتامینها،روشن کننده ها و ........هستن