د.ب
عنوان :

سرطان خون ازنوعall. Pre. B

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکا ...
سلام من ازاستان کردستان مزاحم میشم پسرم3/5سالشه سرطان خون داره ازنوعallگروهB بهبودیش چنددرصده وچه راهکارهای پیشنهادمیکنید ممنون

سلام
پسر شما در گروه پر ریسک است باید منتظر جواب ژنتیک بود ولی بالای هفتاد درصد باشیمی درمانی بهبودی حاصل میشود

در سنندج اقای دکتر مرادویسی کارشان را انجام میدهند

حدودطول درمانش چقدرطول میکشه و گروهbبهتره یاT
ازمایش ژنتیکش چی رونشون میده

Bبهتره
حداقل 2.5 سال
ژنتیک نشانه ادامه درمان یا عمل پیوند استدر بعضی از موارد باید پیوند شوند

اقای دکترببخشید فقط این دارو وین کریستین وال اسپار شرکت سبحانش بهتره یا هندی یاترکیه ای
سلام جناب دکتر این ازمایش ژنتیک رو اگه برسی بفرمایی رفع زحمت میکنم ببخشید توروخدا
🙏