م.ج
عنوان :

گلو درد

متخصص داخلی
سلام من تیروئید کم کار دارم و حدودا از چهل روز پیش قرص لورکسین 50رو هر روز ناشتا میخورم چند وقتیه یه درد در قفسه سینه حس میکنم و بیشتر اوقات درد غروب و شب هست چند شبی هم احساس میکنم چیزی در گلوم گیر کرده صبح بیدار میشم گلوم خوب میشه و مشکلی ندارم میخام بدونم دلیل این دردها چیه

با سلام، در این فصل با توجه به افزایش الرژن های هوا، احساس درد و خارش گلو یک امر طبیعی هست و مطرح کننده چیز خواصی نیست
برای درد سینه هم باید کیفیت ان را بسنجید که اگر به صورت فشار و سنگینی قفسه سینه است که به دست ها یا فک تیر می کشد و با حالت تهوع دارین، گرفتن نوار قلب الزامی هست.