س.ذ
عنوان :

طی چکاب نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
دکتر این عکس و آزمایش بعد از اون عکس قبلی گرفته شده تو عکس قبلی بچه یه زیرپوش تنش بود اما تو این عکس لخت گرفته شد و دکتر اطفال اونجا گفتن هیچ چیزی نیست و یه دکتر تو تهران گفته این کرونا هست لطفا این عکس جدید رو تفسیر کنید و نظرتون رو بفرمایید من واقعا استرس دارم
دکتر نظر قطعی بدین برای هر دو عکس و ازمایش این عکس جدیده
دکتر این تورم گلو نیست که از رفلاکس باشه

این آزمایش به نفع کرونا نیست و عکس آخر هم نسبت به عکس های اول و دوم بهتر است ولی بدون معاینه و بررسی وضعیت کودک نمیتوان نظر قطعی داد. عکس و ازتایش فقط تایید کننده تشخیص هستند ولی معاینه پزشک و وضعیت کودک مانند تب . بی حالی. شیر نخوردن. تنگی نفس و میزان اکسیژن خون تعیین کننده خواهد بود . با توجه به سن کودک و ریسک بالا در نوزادان اگر کودک تبدار یا بی,حال باشد باید بستری باشد تا دجار کم آبی و کاهش,قند خون نشود و فعلا باید صبر کنید تا وضعیت کودک پایدار شود

دکتر یعنی تو عکس دوم هیچ مشکلی نیست
دکتر از رفلاکس نیست
این عکس میتونه از کرونا یا عفونت باشه

ریفلاکس میتواند باعث برگشت شیر داخل ریه و عفونت ریه شود . کرونا هم میتواند علائم مشابه بدهد و در این موارد هنگام درمان کودک تست کرونا هم انجام خواهد شد

دکتر توی عکس دوم چی تفسیر میکنین

لوب فوقانی ریه راست درگیری دارد که اغلب به علت برگشت شیر داخل ریه این اتفاق میفتد

دکتر پس کرونا به طور حتم نیست؟ بستری بشه سریعا یا نیازی نیست
دکتر کدوم بیمارستان تو تهران باید بستریش کنم
شما ویزیتش میکنید
دکتر من تنکابن هستم باید بیام تهران

بیمارستان کودکان طالقانی یا مرکز طبی یا مفید در صورت لزوم ولی هر لینارستلتی که مزسک,کودکان داشته باشد در تنکابن هم میتوانید تحت درمان باشد