ز.س
عنوان :

ریفلاکس آلرژیک

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر مقدادی
پسرم 17ماه وزن 11و200قد87اوزن تولد3200باسابقه ریفلاکس الرژیک وعدم تحمل لاکتوز از4ماهگی
حدودا3ماهی میشه داروهاشو نکسیوم وباکلوفن بودکه پزشکش دیگه پیگیری نمیکرد شرایط رومتاسفانه و به راهنمایی شماکم وقطع شد و1ماه میشه شبها ساعت 3شروع میکنه غلت زدن زیاد بعدبیدارشدن میکرد بازهم بامشورت شمازادیتن دادم وخیلی بهترشد
حدودا 1ماه دادم شبی 1 سیسی
و به تدریج کم کردم وقطع کردم
آقای دکتردرتمام مدت استفاده اززادیتن خیلی مواد ممنوع بهش میساخت حتی تخم مرغ وپرتقالم خورد ومشکلی نبود خواب شبش هم اصلاح شده بود تاحدودی امابه محض قطع زادیتن به طورتدریجی ، مدام درطول روز سکسکه میکنه واشتهاش خیلی کم شده ونصفه شب بیدارمیشه شروع به گریه های عجیب میکنه دقیقا برگشته به سابق.
ناگفته نماند شبی 2ونیم سیسی رانیتیدین هم بهش میدم
آقای دکتر تارفع شدن این شرایط کنونی واینکه بتونم بیارم خدمتتون چه راهنمایی میفرمایید
واینکه توی یک ماه مصرف زادیتن وزنی اضافه نکرده .
دادن انتی هیستامین اینقدرمیتونه موثرباشه وقطعش اینجوری اذیتش کنه؟برای سکسکه وبی اشتهایی چه دستوری میفرمایید؟ من چه کنم؟
آقایدکتر شمابهترین هستین پسرمن بامشورت های شما بهترشده واقعا ممنونم خواهش میکنم پاسخم روبدین

سلام
زادیتن برای کنترل علائم آلرژی داروی مناسبی است و تا زمانی که کودک آلرژی دارد میتوانید ادامه دهید
تا جایی,که امکان دارد مواد آلرژی زا را استفاده نکنید
برای اشتها باید زادیتن را مجدد شروع کنید و از اجبار در تغذیه خودداری کنید
برای سکسکه قطره ایزی کول روزی,دوبار 10 قطره کافی خواهد بود

🙏