ن.خ
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر من چند روز پیش باهاتون مشاوره داشتم خارش شدید پوستی داشتم و و پوستم قرمز و لک حالت کهیر مانند میزد گفتین حساسیت تماسی است و پماد فلو سینولون تجویز کردین گفتین سه روز بزن منم انجام دادم خوب شد فقط یک رور خوب بودم باز دوباره خارش و قرمزی برگشت و او علایم عود کرد الان باید چیکار کنم چون نمیدونم دباره اون پمادو بزنم یا نه لطفا راهنمایی کنید قبلا هم اصلا سابقه حساسیت نداشتم
بله شدید
در حال حاضرم هیچی استفاده نمیکنم فقط صورتم با اب خالی میشورم

دکتر الدیل دارم مال چند اردیبهشب هست خریده بودم عیبی نداره استفاده کنم یا جدید بگیریم
قبلا لیزر دکتر وقتی ارف کرده بودم برام نوشت
پارسال
چشم دکتر کارای که گفتین مرتب انجام میدم خبرتون میکنم فقط لازم نیست سیتروزین مصرف کنم

برای خارش اگر قرص خواستی قرص بخوری فکسوفنادین 60 بخور

🙏
سلام دکتر من بعد یک هفته باز علام خارشم برگشت و جاهایی که خارش داره حالت متورم میگیره وگرنه قرمزی خیلی کم شده
اما خارشم و هست و نقاطی که خارش هست اونا متورم میشن
بله
اصلا انگار هیچ اثری نداره
الان باید چیکار کنم دکتر من حتی میترسم یه مرطوب کننده بزنم چون به همه چی حساس شده خارش و متورم میشه لطفا کمکم کن

معنی قرمزی ها رفته فقط خارش هست؟

قرمزی کمتر شده فقط خارش و محل خارش متورم میشه برامده میشه
بیشتر هم اطراف دهانم و قسمت پایین صورتم هست

ژل مترونیدازول شب و کرم dermaid ego صبح و عصر بزن
قرص neotadin روزی یکی بخور
و با شامپو کتوکونازول شستشو بده شبها

فقط روی موضع یا همه صورتم
چشم
دکتر کرم ایگودرم نوع غیر استروییدی رو دارم اونو میشه استفاده کنم بجای اینی که نوشتید دوتاش یه مبارکه ظاهرا
دکتر ضرر نداره و تا کی باید استفاده کنم؟
این شرح حال منه
رفتم دباره ویزیت پرداخت کردم خودش منو برد اونجا
روم نشد دباره سوال کنم
بدون پرداخت

اگه می خواستم دوباره پول پرداخت کنی این صفحه را می بستم

نه شما خیلی به من لطف داری من روم نشد بخدا خجالت کشیدم