ن.م
عنوان :

رفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
با سلام
جناب دکتر دختر 7 ساله ام از بدو تولد رفلاکس معده و آلرژی شدید داشت(پروتئین گاوی و بادام و موز و...) پزشکان متعددی مراجعه کرده ام که متاسفانه تاکنون بی نتیجه بوده است بنا بر کلپروتکتین بالا(200)تست رست انجام داد که نتیجه آن ضمیمه می شود در حال حاضر پریت و باکلوفن (1/2)مصرف میکند که اثری ندارد مدام حالت تهوع دارد و در روز چندین بار استفراغ میکند الخصوص صبح ها با اینکه رژیم غذایی مناسب عاری از آلرژن ها هم دارد بسیار بی اشتهاست طوری که بوی غذا هم حالش را بد می کند بنده شهرستانم و دسترسی به دکتر بسیار مشکل است الان حدود 4 سال است که ضد اسید و باکلوفن یا دمیترون مصرف میکند سه با آندوسکوپی شده اما تا به الان هیچ اثری نداشته وزنش 19 است و زیر چشمانش بسیار گود و سیاه است که دکتر تشخیص تب یونجه را داده خواهش می کنم خواهش می کنم راهنمایی بفرمائید در حال حاضر بسیار شرایط سختی دارم حتی کرتون نیز یه مدت مصرف میکرد بابت متن طولانی شرمنده امیدوارم راهنمایی شما کارساز باشد

سلام جواب اندوسکوپی و پاتولوژی نمونه برداری اندوسکوپی را هم بفرستید
روزی یک عدد قرص ایروکاست 5 عصر ها بهش بدید و شبی 5 سی سی شربت نئوتادین .
یبوست هم داره؟

جناب دکتر متاسفانه تمام آزمایشات و آندوسکوپی ها در دسترس نیست در حال حاضر علاوه بر باکلوفن و پریت هفته ای دو بار پربیوتیک مصرف میکند و دو ماه یکبار هم یک هفته مترونیدازول میخورد خیر یبوست ندارد دکتر قرص هایی که فرمودید را در کنار پریت و باکلوفن ادامه دهد
شرمنده دکتر جان ابتدا کلپروتکتین 200 بود با رعایت رژیم فاقد تخم مرغ و پروتئین گاوی رسید به135

دو تا پاتولوژی باید باشه یکیش رو فرستادید

بله اون قرص ها را در کنار مواردی که گفتم ادامه بدید

دکتر متاسفانه باقی آزمایشات رو ندارم همین ها بود بنا بر تشخیص شما رفلاکس ناشی از آلرژی است یا خیر

بله بیشتر به خاطر آلرژی هست و فقط اندسکوپی از نظر نمونه برداری دیواره مری اگر به درمانهایی که گفتم جواب نداد توصیه میشه . چون پاتولوژی که فرستادید ناقصه و دیواره مری خوب بررسی نشده

دکتر ممنون که اینقدر وقت گذاشتید تست آلرژی را چجوری و کجا انجام بدم تا ما بفهمیم آلرژی به چیه ودوما اینکه این دارو ها را که فرمودید تاکی ادامه بدم و دوباره نتایجش را بهتون اطلاع بدم
دکتر جان سوال آخر به نظر شما آیا بابالارفتن سن احتمال بهبودی هست یا باید به روشهای درمانی دیگه ای فکر کنیم روند آینده درمان را چطور میبینید ما که دیگه واقعا خسته شدیم
🙏

تست های آلرژی خیلی ارزشی نداره

خودتون ببینید به چه غذایی واکنش بیشتری نشون میده و اونو حذف کنید

بله با بالا رفتن سن خیلی وقتا علائم آلرژی بهتر میشه ولی نمیشه پیش بینی کرد کی و چه آلرژی خوب میشه و کدوم نه

دارو ها ادامه بدید تا یکماه بعد وضعیت را بهم خبر بدید اگر خوب نشد در بیمارستان مفید ببینمش

🙏