ر.ی
عنوان :

زخم روی دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام روز بخیر. سی و یک ساله هستم و شش ماه هست شیر میدم. چهار ماه پیش یه نقطه روی انگشت شستم انگار چیزی رفته باشه زیر پوستش موقع لمس کمی آزرده بود. در حالی که روی پوست کاملا صاف و نرمال بود. کم کم چند نقطه ی ریز قرمز رنگ زیر سطح پوستم دیده می شد که کمی برجسته شده بود. انگار پوستم از داخل پاره شده باشه. بزرگ شدن و به هم وصل شدن و پوست روش تو چند وقت اخیر تو تماس زیاد با آب نازک شده و خون میاد. اون ناحیه ی پارگی زیر پوست الان بزرگتر شده.تو این چند روز هم راحت خون و بعدش هم خونابه میاد. دو روز هست خیلی اب نخورده و روش خشک شده اما الان اطرافش دردناکه و سوزش داره. همچنین ورم کرده. و حس میکنم زیرش داغ میشه. سابقه بیماری خاصی ندارم و به جز مولتی ویتامین اهن و کلسیم دارویی مصرف نمیکنم.

سلام قسمت وسط که سیاه رنگ هست دارو زدید یا اینکه خودش تیره هست؟

اون قسمت قرمز و خونی بود از اول، این چند روز کمتر با آب تماس داشته و خشک شده.علاوه بر این یکبار هم الکل روش زدم. لازم هست عکس دیگه ای بفرستم؟

نه لازم نیست
این زگیل هست. عاملش ویروسه و نباید دستکاری بشه چون احتمال داره جاهای دیگه دست و بدن هم بزنه. فعلا از قطره های مخصوص زگیل که داروخانه ها دارند استفاده کنید هر شب به مدت 20 روز با گوش پاک کن روی ضایعه بزنید اگر بهبودی دیدید ادامه بدید ولی اگر تغییری نکند نیاز به مراجعه حضوری و فریز کردن دارد

ممنونم، درد و سوزش و داغ شدنش نشانه ی عفونت نیست؟

نه زگیل کلا دردناک میتونه باشه شما علایم عفونت را ندارید ولی مواظب باشید با دستکاری کردن خطر عفونت بیشتر میشه

🙏