ا.ذ
عنوان :

گزش نوزاد توسط کنه کبوتر

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر ذو علم شما دکتر نوزاد بنده میباشید ، متاسفانه منزل ما بدلیل لانه کردن تعداد زیادی کبوتر در پاسیو و پشت بام دارای کنه کبوتری است که نوزاد بنده را گزیده است ، و گزش روی پوست نزدیک یکهفته است که روی پوست صورت نوزاد است( سه گزیدگی) که احتمال میدهیم گزش کنه باشد خواستم بدونم چکار کنم خطرناک است ؟ باعث نگرانی شدید خود و همسرم شده ، نگران بیماریهایی چون لایم و ورم مغز و ... هستیم ، عکس ضمیمه است

سلام روزتون بخیر اگر حال عمومی خوبه تب نداره فعلا مشکلی نیست پماد کالامین روزی دو بار مالیده شود در صورت تشدید علایم احتمال عفونی شدن وجود دارد با هماهنگی قبلی ویزیت حضوری توصیه می شود