ف.ش
عنوان :

قرص مژسترول

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام گلشید عزیزم،سال نو مبارک و امیدوارم حالت خوب باشه، گلم من حدود 13 روز پریود بودم و با تجویز دکتر مژسترول 40 مصرف میکنم روزی 1 دونه، من دارم خوابمو تنظیم میکنم ساعت قرص داره جا به جا میشه، مثلا دیشب 9 شب خوردم الان 10و نیم،این خیلی بده واسه روند درمانم؟

سلام عزیزم. صبحت بخیر.
برای قرص های هورمونی به 2 دلیل میگیم بهتره سر ساعت مشخص مصرف بشن.
یک: تا بدن ریتم ثابتی از دریافت هورمون رو داشته باشه و بتونه خودش رو تطبیق بده.
دو: برای اینکه فرد دوز داروش رو فراموش نکنه.
اشکالی نداره یک ساعت و نیم برای چند شب. ولی از الان به بعد سعی کن سر ساعت مشخصی قرصت رو بخوری عزیزم

چشم عزیزم ممنونم❤️
یک سوال دیگه اینکه من میتونم ویتامین دی 50 هزار ماهی 1دونه مصرف کنم؟ چون از عوارض کمبود ویتامین دی خیلی میخونم که یکیش سرطان سینس و من توی ژنتیکم دارم، وضعیت که درست شد توی اولین فرصت آزمایش میدم، و اینکه من بعد از خون ریزیم خیلی احساس ضعف میکنم، چه مکملی یا ویتامینی بخورم که جون بگیرم یکم؟

اره عزیزم ماهی یک عدد مشکلی نداره. بعد که ازمایش دادی میشه از روی میزان کمبود دوزش رو تغییر داد.
اگر ضعف میکنی احتمال اینکه کم خون باشی هست. حتماً چک آپ کامل کن و فعلاً از مکمل آهن استفاده کن، مثل ففول. تا جواب ازمایشت بیاد

اینکه سریع دستام سِر میشن هم دلیلش کم خونیه؟ یا اگه حمومم طول بکشه سریع حالم بد میشه؟

علایم کم خونی مثل احساس ضعف، خستگی، رنگ پریدگی، بی حالی، ریزش مو و ... هست. اره عزیزم ممکنه و باید بررسی بشه

🙏