ا.ب
عنوان :

نانوسیل

دکترا حرفه ای داروسازی
با سلام.چند روز پیش یک مایعی از داروخانه گرفتم که بنام نانوسیل که دکتر داروخانه گفت هر 5 سی سی شو با یک لیتر مخلوط کن و برا ضد عفونی سطوح و دست استفاده کن.ایا این مخلوط با این درصد کارایی داره برا کرونا؟برا پوست بی خطره؟
رو بطری نوشته پروکسید هیدروژن
ازین یطری های شرکتی نیس.فکر کنم خودشون پر کردن فقط نوشته نانوسیل و نسبت ترکیبشو نوشته.

اگر هیدروژن پروکسید نیم درصد باشه بله موثره
اما انواع مختلفی نانوسیل هست و اینجوری نمیشه گفت موثره یا نه

نوعی که برای دست مصرف میشه با نوعی ک برای سطوح دادن بهتون متفاوته

🙏