م.پ
عنوان :

سرگیجه

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام
بنده دختر 22 ساله ایی هستم حدود 20 روز هست که سرگیجه دارم سرم سنگین میشه و انگار رو هوا دارم راه میرم حتی وقتی نشستم هم بازم این سرگیجه رو دارم تازه چک آپ دادم و مشکلی نداشتم و نمیدونم ربطی به سرگیجم داره یا نه ولی کتف چپم و پشت سرم هم به صورت دائم درد میکنه و با مسکن هم خوب نمیشه

با سلام، درد سر و کتف احتمالا با منشأ گردنی است، سرگیجه هم dizziness محسوب می شود، برای درد سر و کتف کپسول گاباپنتین 100 هر دوازده ساعت استفاده کنید بهمراه قرص ویتامین ب 300 که حالت dizziness را هم کنترل کند، پس از دوهفته پاسخ درمانی پیگیری شود.