پ.ک
عنوان :

وضعیت نوزادم

فوق تخصص نوزادان
سلام آقای دکتر
من مامان ماهان هستم . 35/5 هفته به دنیا اومده و 5 روز در بیمارستان طالقانی تحت نظر شما بود و مرخص شد.
امروز 22 روزه شده و ابتدا شیر خشک آبتامیل میخورد که دوروزی یکبار مدفوع میکرد شما فرمودید شیر خشک و عوض کنم و الان شیر خشک ببلاک میخوره چون شیر من خیلی کمه. شیر خودمو میدوشم شاید روزی 10 سی سی بشه که با شیشه بهش میدم. ولی الان اسهال شده از دیشب 5 ، 6 بار مدفوع داشته و گاهی که بازش میکردم برای تعویض پوشک آب با مدفوع می دیدم که دفع میکنه.
قطره آد روزی 25 قطره میخوره
قطره bbcare روزی 5 قطره
فقط اینکه آقای دکتر پسرم اسهال داره با عرض شرمندگی عکسشو میفرستم. فرمودید شربت زینک بدم روزی 2 بار نیم سی سی. تا چند روز بدم؟ و اینکه چرا اسهال شده؟ آیا شیر خشکش و باز تغییر بدم؟
خس خس سینه داره . گرفتگی بینی. گاهی نفس کم میاره و احساس میکنم به سختی نفس می کشه. از دیروز تا حالا سه بار شیر بالا آورده . دل پیچه هم داره چون مرتب به خودش میپیچه. و خوابشم کم شده و مرتب ناله میکنه. باید چیکار کنم خیلی نگرانم.
کلینیک شما شنبه بازه آقای دکتر؟ اگر باز هست چه ساعتی میتونم بیام خدمتتون؟
آقای دکتر من خیلی نگرانم تورو خدا شما امروز و فردا جایی نیستید بتونم بچمو بیارم برای ویزیت؟
بچم نفس کم میاره نمیتونه شیر بخوره گشنست و خوابش میاد نمیتونه از گشنگی بخوابه تورو خدا یه راهی بهم نشون بدید

سلام نگران نباشین این قوام مدفوع اسهال نیست کوچولوی شما ریفلاکس داره که باعث شده بینی کیپ باشه و خر خر کنه توی سطح شیب دار بخوابونین بچه رو شیرشو تغییر بدین به AL110 شربت رانیتیدین هر 12 ساعت1 سی سی بدین زینک رو ادامه بدین تا 10 روز اگر بی حال نیست و تب نداره و شیر می خوره یعنی همه چیز خوبه احتمال خیلی زیاد شنبه هستم ساعت 4 تشریف بیارین دل پیچه مربوط به کولیکه شربت گریپمیکسچر هر 12 ساعت یه قاشق چایخوری بدین کار دیگه لازم نیست تا ببینمش